Säljare som älskar grönt och Norrland

Vi på Conradzons söker en grönsaksälskande säljare som vill vara den viktiga länken mellan odlare och kunder. Du ska hjälpa oss förverkliga vår vision att utveckla den lokala gröna och goda affären med hållbarhet i fokus. Du kommer att arbeta med Conradzonskoncernens varumärken Grönsaksfabriken och Västerbotten Potatis samt inom samtliga våra kundsegment – Offentliga, Privata, Grossist och DVH – och matcha efterfrågan mot tillgång.

För att trivas i det här arbetet måste du vara kunnig och passionerat intresserad av grönsaker, rotsaker och närproducerat. Du ska känna dig hemma i ett restaurangkök och var bekväm att prata med och inspirera våra kunder i både stora och små grupper inom såväl offentlig som privat sektor. Vår förhoppning är att du även ska kunna delta i sortiment- och produktutvecklingsarbetet, gärna i samråd med våra kunder. Du kommer även att representera våra respektive varumärken på branschmässor och liknande tillställningar samt bidra till våra sociala medier.

Vi tror att du har erfarenhet av uppsökande säljarbete och vet hur du självständigt planerar upp ditt arbete. Kunskap från restaurangkök är förstås meriterande, men viktigast av allt är att du har en kärlek till grönsaker och vill vara med och göra Norrland till ett ännu bättre ställe att bo och arbeta på. Placering av tjänsten är i Umeå men du kommer att arbeta över hela vårt säljområde med fokus på Norrland.

Sista ansökningsdag 31/10.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till: info@gronsaksfabriken.se

KONTAKT

Grönsaksfabriken 090-421 60
Conradzons Åkeri 090-340 34 48
Västerbotten Potatis 090-12 19 21

Kabelvägen 4

901 33 Umeå, Sverige. Tel. 090-421 60 Fax: 090-425 80