Lämna era transporter i våra händer så ser vi till att dina saker levereras tryggt och säkert

OM OSS

Vårt åkeri består av två stycken huvudgrenar; Thermo- & Specialtransporter. Inom dessa verksamheter arbetar våra duktiga och kompetenta medarbetare varje dag för att lösa olika typer av logistikuppdrag oavsett omfattning eller område med sätet i Umeå.

Thermotransporterna innebär livsmedelslogistik på ett kontrollerat sätt. Här har vi uppdrag bl a åt LinCargo som ägs av Norrmejerier. Tillsammans har vi ett logistiknät med säkra och övervakade kyltransporter över hela Norrland. Samtransporter med andra producenter är en viktig del i lösningen för att våra lastbilar ska gå så fulla som möjligt på ett geografiskt område som består av en stor del av Sveriges yta.

Vi sätter kundens behov högt och har ni ett logistikproblem så hjälper vi väldigt gärna till att lösa det i samråd med er.

Specialtransporterna utgår också från Umeå men här jobbar vi över en större geografisk yta då våra kunders behov är det som styr. Vi har flera olika fordonstyper i vår flotta för att kunna lösa ert logistikbehov. Vi tar oftast på oss huvudansvaret för Er transport där ni lämnar över det i trygga händer och vi ser till att alla resurser som behövs finns på plats och samordnas. Vi vet hur viktigt det är för våra kunder med att sakerna kommer fram, tryggt och säkert, i tid och utsatt plats. Sträcker sig ert behov längre än bara själva transporten med olika typer av lyft eller annat så löser vi även det. Vår målsättning är att skapa kompletta lösningar men självklart utgår vi från just ert behov och kundanpassar detta så det blir så bra och kostnadseffektivt för er som möjligt utan att tumma på vår leveranskvalitet!

ÅKERIET PÅ INSTAGRAM

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Personal

KONTAKT

Grönsaksfabriken 090-421 60
Conradzons Åkeri 090-340 34 48
Västerbotten Potatis 090-12 19 21

Kabelvägen 4

901 33 Umeå, Sverige. Tel. 090-421 60 Fax: 090-425 80